Falch trail jet 250

2021-01
Falch trail jet 250
Dupla hatékonyság egy 3,5 tonnás utánfutóban összesűrítve

Az új falch trail jet 250 öt évig tartó fejlesztésénél a falch kitüntetett figyelmet fordított a részletekre, így nagy örömet jelent számunkra, hogy ezt az egyedi berendezést immár mi is felajánlhatjuk ügyfeleink részére.

A fejlesztési folyamat során a falch célja az volt, hogy a legerősebb és legkönnyebben mozgatható ultramagas nyomású mosóberendezést hozza létre ebben a szegmensben, ami sikerült is!

 

Három változatban érhető el:

  • 1000 bar 129 l/perc
  • 1500 bar 82 l/perc
  • 3000 bar 41 l/perc

A trail jet 250 a falch saját fejlesztésű ultramagas nyomású szivattyújával van felszerelve. A 125 és 250 kW közötti teljes szivattyúszériába integrált azonos alkatrészek elve nagy megbízhatóságot és gyors alkatrészellátást garantál.

Ahogy az összes trail jet modellnél, a falch e berendezésnél is különösen nagy figyelmet fordított arra, hogy egyszerűen és gyorsan elvégezhető legyen a karbantartás, illetve a szervizelés.
A nagyméretű víz- és üzemanyagtartály lehetővé teszi a hosszú ideig tartó munkafolyamatokat.

 

Ezeken kívül a berendezés kiemelt része annak egyszerűen használható vezérlője, melynek része egy innovatív működési koncepció.
Állandó áttekintést kapunk a releváns működési adatokról, paraméterekről és biztonsági funkciókról, ami a felhasználó számára lehetővé teszi az esetleges hibák gyors és könnyű felismerését.
Ez az egyszerű vezérlő egyben energiát takarít meg és védi a rendszert a károsodástól.

A gép súlya valamivel kevesebb mint 3,5 tonna, a trail jet 250 így egy "könnyűsúlyú" megoldás ebben a teljesítményosztályban és még gépjárművezetői engedéllyel is lehet vezetni (BE kategória).

 

A hasmagasság következtében a berendezés akár építkezési területen, egyenetlen terepen is könnyen mozgatható.

A hosszú tesztfázist és számos teszt projektet követően büszkén és örömmel jelentjük be, hogy a trail jet 250 már Önnek is elérhető - kölcsönzés céljára is!

További részletekért keressen minket az email címen vagy a kapcsolat fülön.

Vissza