Falch trail jet 250

2021-01
Falch trail jet 250
Dupla hatékonyság egy 3,5 tonnás utánfutóban összesűrítve.

Az új falch trail jet 250 magában foglalja a kitüntetett figylemet a részletekre és 5 év fejlesztési tapasztalatot - így annál nagyobb boldogság számunkra, hogy felajánlhatjuk ügyfeleinknek ezt az egyedi berendezést.

A fejlesztési folyamat során a falch célja az volt, hogy a legerősebb és legkönnyebben mozgatható ultramagas nyoomású mosó berendezést hozza létre ebben a szegmensben. Ez pedig sikerült is!

 

Három variációban:

  • 1000 bar, 129 l/perc
  • 1500 bar, 82 l/perc
  • 3000 bar 41 l/perc

A trail jet 250 a saját ultramagas nyomású pumpájukkal készült.
Az alkatrész ellátás elvét végig szem előtt tartva lett tervezve az egész 125 kW és 250 kW közötti pumpa szériákat garantálva a magas megbízhatóságot és az alkatrészek gördülékeny ellátását.

Ahogy az összes trail jet modelnél, itt is szem előtt lett tartva, és nagy figyelem lett fordítva a berendezések egyszerű karbantartására és gyors, könnyű szervizelésére.
A nagyméretű víz és üzemanyagtartály garantálja a hosszú folyamatos használhatóságot.

 

Ezen felül a berendezés kiemelt része annak egyszerűen használható vezérlője, melynek része egy innovatív működési koncepció.
Állandó attekintést kapunk a releváns működési adatokról, paraméterekről és biztonsági funkciókról, ami lehetővé teszi a felhasználónak az esetleges hibák gyors és könnyű felderítését.
Ez az egyszerű vezérlő egyben energiát takarít meg és védi a rendszert a károsodástól.

A gép súlya valamivel kevesebb mint 3,5 tonna, a trail jet 250 így egy "könnyűsúlyú" megoldás ebben a teljesítményosztályban és még gépjárművezetői engedéllyel is lehet vezetni (BE kategória).

 

A hasmagasság biztosított arra, hogy akár építkezési területeken, egyenetlen terepen is könnyen mozgatható legyen.

A hosszú tesztfázist és számos teszt projektet követően büszkén és örömmel jelentjük be, hogy a trail jet 250 már Önnek is elérhető - kölcsönzés céljára is!

További részletekért keressen minket az email címen, vagy a kapcsolat fülön.

Vissza