Felhasználási feltételek

Jogi nyilatkozat

Általános tájékoztatás

A www.falch.hu weboldalt (a továbbiakban: weboldal) az EXIST Kereskedelmi Korlátolt Felelősségű Társaság (a továbbiakban: Szolgáltató) üzemelteti.

A weboldal használatának megkezdésével valamennyi felhasználó ráutaló magatartással elfogadja az alábbiakban meghatározott felhasználási feltételeket és szabályokat.

I. Szerzői jogok

A weboldal és az azon megjelenő műszaki, grafikai, szoftveres és egyéb megoldások, szövegek, képek, adatok, információk és egyéb anyagok, illetve azok megjelenése, elrendezése szerzői jogvédelem alá esnek, továbbá a weboldal tartalma a Szolgáltató saját szellemi tulajdonát képezi, ill. a Szolgáltató rendelkezik azok felhasználási jogaival, így azok felhasználására és minden egyes felhasználás engedélyezésére kizárólag a Szolgáltató jogosult.

A Szolgáltató előzetes írásbeli engedélye nélkül tilos a weboldalak tartalmának egészét vagy részeit bármilyen módon, ill. formában felhasználni, reprodukálni, átruházni, terjeszteni, átdolgozni, vagy tárolni. A Szolgáltató azonban beleegyezik az alábbi feltételek szerinti felhasználásba:

  • a pontos www.exist.hu weboldal forrás megjelölésével és linken keresztüli hivatkozással,
  • saját, személyes használatra a szabad felhasználás körében a www.exist.hu weboldal tartalma vagy kivonatai számítógépen tárolhatók, kinyomtathatók.

II. Védjegyek

Minden, a Szolgáltató weboldalán használt és a Szolgáltatóra vonatkozó védjegy (márkanév, logo, stb.) a Szolgáltató tulajdonában áll. A Szolgáltató partnereinek weboldalon megjelenő védjegye az adott partner hozzájárulásával szerepel a weboldalon.

A védjegyek felhasználására, arra vonatkozó bármely felhasználás engedélyezésére kizárólag a védjegy jog tulajdonosa jogosult.

III.    A weboldal tartalma

A weboldalon megjelenő cikkek, anyagok megjelenésének időpontja a bejegyzés tetején található. Elolvasás előtt minden esetben ellenőrizze a dátumot, ugyanis előfordulhat, hogy a jogi háttér vagy a piaci helyzet megváltozása miatt az adott információ már nem aktuális.  A Szolgáltató mindent megtesz annak érdekében, hogy a cikkek tartalma tudásuknak megfelelően pontosak és a weboldal témájához kapcsolódóan hasznosak legyenek.  Azonban a közölt adatok tartalmáért, azok egyedi esetben történő alkalmazhatóságáért és annak következményeiért, valamint aktualitásáért a Szolgáltató nem vállal felelősséget. Az oldalon és a bejegyzésekben közzétett információk, elemzések és következtetések csak tájékoztató jellegűek.
A megjelentetett információk nem minősülnek ajánlatnak vagy egyéb tanácsadásnak. A weboldalon található információk alapján hozott illetve az azokra alapozott üzleti döntésekből eredő károkért a Szolgáltató nem vállal felelősséget.

IV. A weboldal elérése

A Szolgáltató fenntartja a jogot, hogy weboldalt bármikor módosítsa vagy átdolgozza, illetve elérhetőségét korlátozza vagy akár megszüntesse. Szolgáltató nem garantálja, hogy a weboldalhoz való hozzáférés mindig folyamatos vagy hibamentes lesz. A weboldal, illetve az ott elérhető információk, dokumentációk, vagy más írott anyagok hozzáféréséből, illetve azok közvetett vagy közvetlen felhasználásából, a weboldal használatra alkalmatlan állapotából, vagy a nem megfelelő működésből, hiányosságból, esetleges üzemzavarból, vagy félreérthetőségből eredő károkért és/vagy veszteségért való felelősséget a Szolgáltató kifejezetten kizárja.

V. Kapcsolódó honlapok

A Szolgáltató weboldala tartalmazhat olyan kapcsolódási pontokat (ún. hiperlinkek vagy hiperhivatkozások), amelyek más internetes honlapokhoz nyújtanak automatikus kapcsolódási lehetőséget. Ezek a kapcsolódó honlapok harmadik személyek tulajdonában, kezelésében állnak.

A kapcsolódó honlapokhoz a Szolgáltató weboldala csupán hozzáférést közvetít, azonban nem vállal semmilyen természetű kötelezettséget, felelősséget a honlapokért vagy az azokon elhelyezett információkért, abban az esetben sem, ha azokat a Szolgáltató valamely alkalmazottja, megbízottja átnézte vagy jóváhagyta.

A Szolgáltató nem vállal felelősséget olyan, harmadik fél által létrehozott, továbbított, tárolt, hozzáférhetővé tett, vagy publikált tartalmakért, melyekhez Szolgáltató weboldalai kapcsolódnak, vagy amelyekre hivatkoznak.

VI. Jogkövetkezmények

A jelen jogi nyilatkozatban foglaltaknak a weboldal bármely látogatója által történő megsértése esetén a Szolgáltató haladéktalanul megteszi a szükséges jogi lépéseket, melyek lehetnek mind polgári jogi, mind büntetőjogi vagy egyéb vonatkozásúak.

VII.    A Jogi Nyilatkozat megváltoztatása

A Szolgáltató fenntartja jelen Jogi nyilatkozat megváltoztatásának jogát, amelyeket saját hatáskörében eszközöl, de erről minden esetben a weboldal ezen részén értesíti felhasználóit.