Ipari padlók tisztítása

Ipari padlók tisztítása

Csupán bő egy évtizede sikerült a Falch fejlesztőmérnökeinek az ideális megoldást kifejleszteniük az ipari padlók tisztítására. Előtte a legtöbb próbálkozás szimplán azért vallott kudarcot, mert régebben túl sok vízre volt szükség a tisztításhoz.
Ezt a problémát számos különböző teljesítményű és kialakítású, ún. "scater" egység oldotta meg, melyek a falch-ot ezen a területen is sikeressé tették.
A "titok" a beépített vákuum és vízelvezető technológián alapszik. A scater egység peremén szigetelés található, mely meggátolja a felesleges víz elfolyását, és ezzel egy időben egy vastagabb csövön keresztül a vákuum elszívja a felesleges, már szennyezett vizet.
Ennek köszönhetően különösen szép, egyenletesen megtisztított felületet kapunk, miközben a padló csak nedves marad, de nyoma sincs nagy mennyiségben szétfolyt víznek, mely kárt tehetne a berendezésekben.
A nagy erejű magasnyomású gépek és a scater egységek rendkívül precízen beállíthatók a felülethez és a szennyezés típusához, ami vegyszermentesen garantálja a kiváló munkanap - megtiszított felület arányt.

A Falch gépeivel rövid idő alatt tudja megtisztíani a műhelypadlót, hogy jó benyomást tehessen a vendégekre.

 

Vissza