Újdonságok - Berendezések
base jet 30 500-28-0-d - magasnyomású vízszóró berendezés, 500 bar, 1700 l/h
base jet 30 500-28-0-d

Acélkeret, mely véd a sérülésektől, és egyben megkönnyíti a szállítást, és a szállítóeszközhöz történő rögzítést.

Vízszűrő az egyenletesen tiszta vízminőség érdekében.

Lassú fordulatú forgattyútengelyes pumpa a maximális igénybevétel és tartós terhelhetőség érdekében. A szervizelési és karbantartási költségek csökkentését a legjobb minőségű anyagok és tartozékok felhasználásával érjük el. Az erős, tartós pumpaszerkezet még évek múlva is lehetővé teszi a kopó alkatrészek egyszerű, költségtakarékos cseréjét. A nyomástartomány fokozatmentesen szabályozható.

Nyomásszabályozó a nagyobb teljesítmény, biztonság, valamint a kisebb kopás érdekében. Innovatív nyomásszabályozó rendszer teszi lehetővé a nyomás fokozatmentes változtatását, könnyed indítást, valamint a tömlő munka felfüggesztése alatti nyomásmentesítését. Ezen kívül megnöveli a fúvókák és tartozékok élettartamát.

Deutz négyhengeres olajhűtéses dízelmotor, 32kW leadott teljesítménnyel, 1660 rpm, 3110 ccm, a 100%-os folyamatos működéshez kialakított teljesítménytartalékkal. A motor fordulatszáma különösen alacsony a zajszint csökkentése, az élettartam növelése, valamint a szerviz-intervallumok és az üzemanyag-fogyasztás csökkentése érdekében. Élettartam: kb. 15.000 üzemóra (ez egy autó esetére átszámítva kb. 900.000 km-nek felel meg).

Biztonsági-vezérlés: a komplett rendszer biztonsága érdekében a törvényileg szabályozott rendelkezéseken felül kiegészítő alkatrészek kerülnek beépítésre. A vezérlés tudatosan mindennemű elektromos alkatrészegység kihagyásával működik, hogy ez által elkerüljék a rázkódásból, nedvességből, páralecsapódásból adódó üzemzavarokat.

Üzemóra-számláló, mely megkönnyíti a szórási idő egyszerű, utólagos ellenőrzését, valamint a szerviz-intervallumok nyomon követését.

Falch nonstop 5 (30 méter, 500 bar, 155°C) magasnyomású tömlő, nyomásvesztesége csak kb. 1/3-a a 8 mm-es belső átmérőjű tömlőének, köszönhetően a 10 mm-es belső átmérőjének.  A kétszeres acélbetét hosszú élettartamot biztosít, ily módon csökkentve az üzemeltetési költségeket. A falch tömlőkön használt rozsdamentes acél, menetes gyorscsatlakozók folyamatosan időt takarítanak meg az egység össze- és szétszerelésénél még többéves használat után is. 24 hónap garancia, a garanciaszabályzatnak megfelelően! (a kopás ellen garanciát nem vállalunk) Tömlődob a magasnyomású tömlőhöz.

Magasnyomású falch gun 5 pisztoly, szervo rásegítéssel  és ötletes fúvókatisztító tűvel. Úgy tervezték, hogy azt használója tartósan tudja kéz- és csuklófájdalmak nélkül működtetni.

450 mm-es szórószár, mely szűk, nehezen hozzáférhető munkaterületeken is kényelmes munkát biztosít. A kézvédő és a fém alkatrészek műanyag erősítése által a véletlenszerű leejtésnél sem kell tartani a szórószár vagy a (nemesacél) menetes csatlakozások sérülésétől, deformálódásától.

Különböző hasznos tartozékok bővítik ki a lehetséges alkalmazásokat, és időmegtakarítást tesznek lehetővé a szórási munkák során.

Az optimális védőruházatoknak és a speciális szemináriumokon való részvételnek köszönhetően a felhasználó jobb és gyorsabb munkaeredményeket érhet el.

A falch modul-rendszer lehetővé teszi minden egység pótlólagos bővítését, vagy kiegészítését hidegvízről melegvizes alkalmazásokra is.

Szerviz: az egész világot lefedő kereskedő- és szervízhálózat gyors alkatrészpótlást és javítást tesz lehetővé.

Garancia: a falch 24 hónapos garanciát vállal a garanciaszabályozásoknak megfelelően az egész berendezésre, üzemóra-korlátozás nélkül.

Tartozékok

Vízvételi tartozékok Magasnyomású tömlők Pisztolyok Szórószárak Fúvókák Rotoros fúvókák Vizes szemcseszóró tartozékok Csőtisztítók Felülettisztítók Egyéb tartozékok Védőfelszerelések
30-500bar

50-1680l/h

 

opcionális

36,4 kw / 31 kw 1900 rpm,

-, 4 cyl., 3620 ccm, oil

4,3 l/h
28 kw 950 rpm, 2,0 - 8,0 bar, 40 °c
055
*

100%

 

24 

55 l
570kg
1690 x 890 x 950mm
81, 99 db
500bar,_30_m_tomlo.jpg
g340