Falch line worker 250

2022-04
Falch line worker 250
A gazdaságos tisztítás gyorsan és egyszerűen megvalósítható

 A felületek tisztításakor fontos tényezőnek számít a tisztítási terület nagysága és a tisztítás eredményessége. A falch technológiája egyedülálló tartozékokat kínál, amelyek kiemelkedő tisztítási eredményeket produkálnak. Bárhol is legyen szó tisztításról a falch nagynyomású tisztítója mindent 100%-ig tisztára varázsol.

A különböző szórófejeknek köszönhetően ma már vegyszerek használata nélkül, nagy felületeken is egyedülálló tisztítási eredmények érhetők el. Ebben segítséget nyújtanak a nagy teljesítményű, nagynyomású tisztítóink, amelyek nagyon pontosan beállíthatók az felület és a szennyeződés típusához.

Ez az innováció számos problémára megoldás lehet - a betonpadlóktól kezdve, amelyek néha olajjal, emulziókkal szennyezettek, egészen az optikai felújításig, ahol egyszerűen csak a tiszta megjelenést kell visszaállítani.

A gazdaságos tisztítás gyorsan és egyszerűen megvalósítható. A falch vízelvonó rendszerének köszönhetően lényegesen kevesebb nedvesség hatol be a padlóba, rendkívül rövid száradási idővel. Elérhetőek tartozékok, amelyekkel korábban nem látott eredményeket lehet elérni rendkívül alacsony vízfogyasztás mellett.
Magasnyomású tisztítóink integrált vízelvonó rendszerrel működnek, a tisztított felület valóban csak nedves marad. Ez minden takarítási vagy ipari művelet számára teljesen új alkalmazási területeket és sokkal jobb tisztítási eredményeket biztosít.További részletekért keressen minket az email címen vagy a kapcsolat fülön.

Vissza