Újdonságok - Berendezések
base jet 125 3000-22-0-e - magasnyomású vízszóró berendezés telepített kivitel, 3000 bar, 1320 l/h
base jet 125 3000-22-0-e

Alaprendszer teljes egészében horganyzott és porszórt vázzal. Könnyen szállítható targoncával, utánfutóval, daruval vagy hajón. Ez a rendszer olyan alkalmazásokra lett tervezve ahol a maximális szóró teljesítmény és a minimális helyfoglalás kritikus, például szűk helyek építkezéseken, hajókon, ipari létesítményekben, gyárakban. Így amikor a rendszer használaton kívül van, nem foglal értékes helyet raktárában. A base jet optimális munkaeredmény minimális helyigénnyel. Elő- és mikro vízszűrő a tiszta és egyenletes vízminőség érdekében.
Porszórt rozsdamentes acél víztartály a berendezésbe integrálva. Biztonsági okokból ütésálló és rozsdamentes. Kiküszöböli a bejövő víz nyomásingadozását, és a buborékmentes víz által megnöveli a magasnyomású pumpa élettartamát. Elő pumpa biztosítja a magasnyomású pumpa optimális vízellátását. Lassú fordulatú forgattyútengelyes pumpa a maximális igénybevétel és tartós terhelhetőség érdekében. A szervizelési és karbantartási költségek csökkentését a legjobb minőségű anyagok és tartozékok felhasználásával érjük el. Az erős, tartós pumpaszerkezet még évek múlva is lehetővé teszi a kopó alkatrészek egyszerű, költségtakarékos cseréjét. A szelepek és pumpafejek nemesacélból, a dugattyúk kopásszegény nemesacélból készültek, integrált dugattyúhűtéssel. Könnyű aluminium ház. Kiváló hőleadás. Nagynyomású tömítések – hosszú élettartam, könnyen cserélhető, elfogadható áron. 10.000 munkaórára tervezett nagyteljesítményű hajtómű. Az összeszerelési mód megakadályozza, hogy víz kerüljön az olajba. Szabályozható üzemi nyomás.
Biztonsági illesztések, mint pl. törőtárcsás biztonsági szelep, melyek megakadályozzák a veszélyes túlnyomást. Elektromotor 132kw, 100%-os folyamatos működéshez kialakított teljesítménytartalékkal, valamint indító-áram optimalizálás, az elektromos hálózat kímélése érdekében. Frekvencia átalakítóval felszerelve, ami lehetővé teszi a berendezés nyomásszabályozását Biztonsági-vezérlés: a komplett rendszer biztonsága érdekében a törvényileg szabályozott rendelkezéseken felül kiegészítő alkatrészek kerülnek beépítésre. Az egész berendezés vezérlése az egyszerűen kezelhető, ún. „falch easy” elektromos kontroll panel használatával látható el. Fordulatszám, nyomás, üzemóra és egyéb hasznos adatok kijelzése.  Üzemóra-számláló, mely megkönnyíti a szórási idő egyszerű, utólagos ellenőrzését, valamint a szerviz-intervallumok nyomon követését.
Falch nonstop 30 (20 méter, 3000 bar, 70°C) magasnyomású tömlő, a 8 mm-es belső átmérő.  A hat acélbetét hosszú élettartamot biztosít, ily módon csökkentve az üzemeltetési költségeket. 24 hónap garancia, a garanciaszabályzatnak megfelelően! (a kopás ellen garanciát nem vállalun). Csatlakozók Falch quicklock-rendszerrel. Tömlődob a magasnyomású tömlőhöz. 25 m elektromos vezérlőkábel, kábeltartóval.
Magasnyomású falch gun 25 pisztoly, elektromos vezérléssel, válltámasszal, mely biztosítja a kezelő személy részére a könnyebb munkavégzést.
800 mm-es szórószár fúvókavédővel és laposfúvókával a biztonságos munkavégzés érdekében. Különböző hasznos tartozékok bővítik ki a lehetséges alkalmazásokat, és időmegtakarítást tesznek lehetővé a szórási munkák során. 
Az optimális védőruházatoknak és a speciális szemináriumokon való részvételnek köszönhetően a felhasználó jobb és gyorsabb munkaeredményeket érhet el.
Szerviz: az egész világot lefedő kereskedő- és szervízhálózat gyors alkatrészpótlást és javítást tesz lehetővé. Garancia: a falch 24 hónapos garanciát vállal a garanciaszabályozásoknak megfelelően az egész berendezésre, üzemóra-korlátozás nélkül.

 

Tartozékok

Vízvételi tartozékok Magasnyomású tömlők Pisztolyok Szórószárak Fúvókák Rotoros fúvókák Csőtisztítók Felülettisztítók Egyéb tartozékok Védőfelszerelések
500-3000bar
600-1320l/h
160 kw / 132 kw 1800 rpm, 900 rpm
400V/50Hz/250A
125 kw 610 rpm, 2,0 - 8,0 bar, 40 °c
017 usgal/min / 0,95 mm
*
100%
80l
2030 kg, 2600 kg
2240 x 1550 x 1780 mm
75, 97 db
basejet_e2500_overpack.jpg
g354