Cégismertető - történet

Üdvözöljük az EXIST KFT.- a FALCH GmbH. hivatalos magyarországi területi képviselete - oldalán


Cégünk 1986 óta működik különböző, főként német gépalkatrész- és gépgyártó cégek magyarországi képviseleteként. 2003-tól új üzletággal bővítettük tevékenységüket, így mára a FALCH GmbH. hivatalos magyarországi területi képviseletét is cégünk látja el.

Az általunk képviselt merklingeni székhelyű cég 1986 óta gyárt professzionális, nagy teljesítményű, ipari kivitelű, 200 - 2500 bar nyomástartományban működő hideg- és melegvizes magasnyomású tisztító- és szóróberendezéseket, elektromos-, benzin- és dízelmeghajtású motorokkal.

Termékeink között egyaránt megtalálhatóak a kézi és hordozható berendezések, valamint a duplatengelyes, utánfutós kivitelűek is. Berendezéseink gyors, költségtakarékos és magas színvonalú tisztítást és felület-előkészítést tesznek lehetővé számos, a későbbiekben felsorolt alkalmazási területen. Az alkalmazási területek nagyon sokrétűek, és a mai napig még nem fedeztük fel az összeset.

Célunk, hogy vevőinket hozzásegítsük megrendeléseik zökkenőmentes teljesítéséhez, valamint további feladatok költségkímélő megoldásával újabb megrendelések megszerzéséhez.

Amit kínálunk: folyamatos fejlesztés, időmegtakarítás, környezetbarát munkavégzés, egyszerű kezelhetőség, nagy megbízhatóság, hosszú élettartam, modern konstrukció.

Az 1986-ban Achim Falch által alapított egyszemélyes vállalkozás mára egy modern, 13.600 m2-en alapterületen működő, több mint 150 főt foglalkoztató, világszerte ismert nagyvállalattá fejlődött. Világviszonylatban több, mint 300 képviselet gondoskodik a falch termékek szakszerű forgalmazásáról, természetesen a bemutató, kölcsönözhető gépektől kezdve a szervizig. Több, mint 40.000 megelégedett ügyfél, a kiváló minőségű berendezések mellett, különösen az általunk biztosított szakmai kompetenciát és alkalmazástechnikai szaktanácsadó szolgálatunkat becsüli.

Természetesen a jövőt megjósolni nem tudjuk, de arról biztosíthatjuk, hogy a jövőben még gazdaságosabb, környezetbarátabb, és a jelenleginél is nagyobb teljesítményű és hatékonyságú berendezésekkel állunk szolgálatukban, új piacokkal és vevőszegmensekkel bővítve az eddigieket.

Ha nagynyomású tisztítás, vizes szórás, nedves szemcseszórás, vizes homokszórás, tűzkármentesítés, graffiti eltávolítás, beton felújítás, betonszanálás, betonvas feltárás, betonérdesítés, nagynyomású csőtisztítás, hőcserélő tisztítás, festék eltávolítás, rozsda eltávolítás, vizes felületelőkészítés, műgyanta eltávolítás, ipari padló tisztítás, epoxigyanta eltávolítás, ipari padló felújítás, forgóváz mosás, padozat tisztítás, sportpálya tisztítás, hajó tisztítás vagy műgyanta felújítás, akkor FALCH!!!

További részletes alkalmazási példákért keresse fel anyavállalatunk honlapját a www.falch.com címen.